Along came Nelly...

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

=/

27 december 2011 14:16

alltså en sån där liten bebis kan inte säga stavelser för att mena någonting,, de e bara löjligt när du skriver sådanna saker..

Mrs Unique

14 januari 2012 14:49

Jaså? men varför säger hon det då, sina stavelser? Det är inte bara vi som hör/hört dem, vi har många vittnen så att säga. Dessutom har du dyslexi och du har aldrig hört henne, så vad vet du?

Du har säkert inga egna barn, har jag rätt eller rätt??
Den som är pinsam är du, som tror du vet allt och känner vår dotter. Lägg upp namn och stå för det du påstår är sant.

Ha en bra dag!

 
Ingen bild

bloggerskan

2 november 2011 19:03

kunde inte läsa ditt sista inlägg bloggen pga du låst det och då undrar jag varför blogga överhuvudtaget om man ska låsa vissa inlägg
bara en stilla undran

Mrs Unique

3 november 2011 10:55

Bloggar mest för egen skull och ibland vill jag inte att alla ska se allt man skriver =)

 
Ingen bild

Noomi

29 oktober 2011 13:15

tycker du kan prata med din sambo om detta!... nej det är inte jag som ska känna att jag gjort fel för jag har inte gjort fel. har redan förklarat för din kille och han har nu kollat vad som blev fel!... att saker och ting sägs eller står någonstans betdyer det inte att man ahr rätt att snacka. blogga är nya generationens dagbok som sagt! och dessamma gäller min. jag skriver för mina syskons skull och vill inte vara som nått jäkla "aftonblad" som jag sa till john. jag ska inte få skit för nått!...jag har valt att tex inte länka min blogg över allt för en anledning!

Mrs Unique

31 oktober 2011 17:14

Inte ska vi heller ha skit för nåt DU gör =)
Men LÅS BLOGGEN så endast dina syskon kan läsa då!! E bara superdumt att ha den öppen om man inte får läsa.haha

 
Ingen bild

Noomi

17 oktober 2011 08:35

onej säg inte att ni köpt prisent till vår lilla gosse redan! haha! ni är väll för goa! nu måste vi ju hitta nått till er!xD och jag som inte ens vet vad ni väntar

Mrs Unique

18 oktober 2011 16:56

haha, vi tyckte den var så gullig så vi passade på. Inte behöver ni köpa nåt till vår lilla heller, men det gör ni som ni vill förstås =)

 
Ingen bild

Noomi

14 oktober 2011 17:41

jag tror faktist att det kostar tyvärr!..men komme3r man in akut så får man ju räkning...jag TROR det är så iaf. inväntar just nu på räkning för förra besöket dådå... men bäst att kolla för många gånger en för få...för barnets skull:)

Mrs Unique

15 oktober 2011 13:00

jo absolut, blev bara att fundera på det =)
Hoppas er lille kommer snart nu då !

 
Ingen bild

Noomi

1 oktober 2011 15:44

jag förstår att du är ivrig på bb-väskan hehe...faktist ahr jag inte hunnit! har ingen bra väska till att börja med att använda och desutom så ahr dom på bb pratat på att amn behöööver inte ta med sig nått om man inte vill! jag känner själv att jag tycker att systemkameran e viktigast att ta med haha att dokumentera allt!. och är det nått vi glömt är det inte hela världen då vi bor precis brevid:3

Mrs Unique

8 oktober 2011 16:57

Ja men det är precis det jag tänker med. Kamera och mödraskapskortet är det viktigaste =)

 
Ingen bild

Noomi

28 september 2011 20:13

jag har inte sagt att vi inte klarar oss. jag vill få firman att rulla. lånen tog jag för två andledningar. för att starta upp ett arbete och för att bygga ett hem!... att jag går med ångest är ändå min sak? jag kan väll ändå gå med oro fast jag har pengar eller??? och ja kan disktutera saker jag har inte hoppat på någon förutom mig själv. jag lider av stress syndrom och går redan terapi och har gjort det i snart 2 år. jag tar hand om mina problem och skaffar ett jobb och jobbar hårt med att jag vill att det ska funka varie dag! om du missa att läsa så är jag tyvärr hormonell och det menas med att man kan bli lätt arg eller har lätt till tårar. ifall du inte visste va det va... jag är arg och ledsen på allt och alla just nu för jag mår varken bra psykiskt eller fysiskt men be mig fan inte söka upp psykolog!
och jag menar inte bokstavligt när jag oroar mig för ekonomin. för jag klarar mig det är bara jag som skriver av mig när jag är orolig. och jag kan inte ens minnas att jag skrivit rent på rak arm att ekonomin e så dålig att jag inte ens klarar av mat och hyra?du måste ha missförstått någon text eller nått. hade jag inte klarat mig hade jag varit svulten nu och redan sovit på gatan för att åland e ju sååå kasst så det finns ju ingen soc som kan hjälpa en OM det skulle vara så så man hamnar defenetivt på gatan med en gång!...jag håller med om att påstå nått som inte är sant är väldigt lågt. jag har heller inte sjunkit så lågt. om det va det nu du försökte säga!...jag är en mycket ärlig person och utrycker alderes för mycket känslor och är nästan för ärlig ibland!

Mrs Unique

29 september 2011 09:23

Men fortfarande så är jag bara orolig för dig, tycker du är en fin människa och jag vill bara att ni ska kunna må bra och så.
Jag vet vad det innebär att vara hormonell, det är vi alla nån gång i livet, speciellt då man är gravid =)

 
Ingen bild

Noomi

28 september 2011 18:28

nej det va inte firma pengarna!... detta va BOlånet vi tog för att kunna köpa möbler när vi flyttade för att kunna bygga upp ett hem. kan inte låta bli att ta åt mig lite!....jag är väldigt noga när det gäller ekonomin och vad jag köper. vi behövde en ny säng och det av först och främst det vi ville igentligen först HA när vi tog bo lånet för att skaffa möbler. vi har inte hunnit att skaffa säng pogrund av att det tar sådan tid och man ska bestämma sig och göra ett bra val ovs vi har haft fullt upp. inte blir jag possetivt när du säger att vi hamnar på gatan med vårt barn!

Mrs Unique

28 september 2011 19:22

Jag sa aldrig att ni KOMMER hamna på gatan men jag sa däremot att chansen finns om ni kanske prioriterar fel! Jag vill bara att ni ska få ett bra liv med ert barn, men klart man blir rädd när ni skriver att ni knappt klarar hyra och mat åt er själva ens.

 
Ingen bild

Noomi

24 augusti 2011 16:12

hej! jag går PÅ BÅDE AKUPUNKTUR OCH har stödband OCH går emd kryckor. så ja testar nog allt som "går"

Mrs Unique

28 augusti 2011 18:26

aha, då vart det värre. Men då finns det tydligen inte så mycket mer att tipsa om då...Men tur du ej har så jättelänge kvar men vet att det kan vara jobbigt ändå. Du får försöka vila om du kan det iallafall =)

 
Ingen bild

Noomi

19 augusti 2011 16:31

hejsan! jag har redan testat panadol och dom funkade inte alls på mig. så det är därför jag av tvungen att testa akupunktur

Mrs Unique

21 augusti 2011 21:01

Ok. Tråkigt att de inte funkar då. Men du har ju typ bara 10veckor kvar nu så det är ju ej så länge egentligen att uthärda smärtan. =)

Presentation


Hoppas du kommer trivas!Buzzador

Fråga mig

14 besvarade frågor

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Along came Nelly... med Blogkeen
Följ Along came Nelly... med Bloglovin'

Lämna ett avtryck

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012
>>>

Senaste inläggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se